Нетверезий фронтовик Каспрук приперся під стіни Ратуші захищати інтереси підприємців

Судячи з усього, лідеру фракції «Фронту Змін» у Чернівецькій міській раді Олексію Каспруку сьогодні стало сумно та одиноко, і він вирішив трохи розважитися та привів під стіни Ратуші купку людей, які нібито виступають від імені підприємців 5-го сектору Калинівського ринку, у якому через незрозумілі кулуарні інтриги так і не може розпочатися довгоочікувана реконструкція.

Проблема полягає у тому, що на згаданому секторі є 18 контейнерів, які є власністю ринку, договори їхньої оренди закінчилися ще у грудні минулого року, і тепер ринок, згідно чинного законодавства, вирішив виставити ці контейнери на аукціон.

І підприємці розуміють законність цих дій. Та коли після кількох гальб пива з’являється “полум’яний” Олексій Павлович, і закликає до штурму. А хто втримається перед його так би мовити перегарною харизмою.

У цій ситуації насправді найбільше шкода підприємців. Вони прості люди, які важкою працею заробляють собі на хліб. І не завжди розуміють, що їх використовують ось такі політикани, як Олексій Каспрук, для якого погорланити на черговому мітингу це чергова можливість вибити чергову пачку купюр з американськими президентами, аби зводити ще одну «опозиціонерку» Наталю Козлову до сауни на пиво з раками...

Правду кажуть, на дітях природа відпочиває...






44 коментарі

Михайло Шморгун
хотілося б відео, на слово важко повірити навіть тобі Бен…
Святослав Вишинський
Відео додали. Висновок — допис «висмоктаний з пальця». Принаймні, на відео немає нічого компрометуючого для Олексія Каспрука.
Михайло Шморгун
Так і є.
Нє Вєрю…
Святослав Вишинський
Якщо не звертати увагу на заголовок, то відео-запис, радше, навпаки позитивно висвітлює діяльність опозиційних депутатів, показуючи їх у ролі захисників чернівецьких підприємців. Дурні заголовки натомість спрацьовують проти самих же маніпуляторів.
Віталій Запаранюк
Власне, не зовсім зрозуміло, чому провокативний заголовок є дурним?
Святослав Вишинський
Заголовок відео на «YouTube» «Алкогольный оскал черновицкой опозиции», по-Вашому, доречний — враховуючи його повний дисонанс зі змістом ролику? Те, що російською слово «оппозиция» пишеться з двома «п» можна залишити в стороні.
Святослав Вишинський
Будьте коректні та обережні в оцінках особистого життя інших людей — навіть якщо це політики.
Сергій Лазарєв
Адміне, ви мені на сусідній гілці розказували про якісь правила на цьому майданчиу, але бачу що провладним писакам з міської ради можна їх ігнорувати?!
Святослав Вишинський
У чому проблема?
Сергій Лазарєв
проблема в подвійних стандартах на цьому сайті, ци у ваших правилах наклепницька брехня це норма?
Михайло Шморгун
Шо може поучиш Вишинського «стандартам»? Ой вей…
Олена Архіпова
Подвійні стандарти чи просто хтось висловив свою, інакшу від вашої точку зору? :)
Сергій Лазарєв
пані Олена, а як би Ви реагували коли про ваших друзів говорять погане, і свій наклеп нічим не підтверджують? Інша точка зору має мати аргументи щоб рахуватись точкою зору?
Олена Архіпова
Пане Сергію, нижче у гілці коментарів ви вже дозволили собі висловлення, які можна вважати образливими, щодо мого друга:) я вам відповіла і здається жодним чином не заборонила висловлювати свою точку зору… Просто в нашій країні, я кажу це як людина, яка працює в загальнонаціональному ЗМІ, приналежність до опощиції автоматично вважається захистом від критики, опозиціонерів жодним чином чіпати не можна, навіть сірого на їх адресу не скажи. І зі свого досвіду скажу, хоч і не люблю представників діючої влади, але вони спокійіше сприймають і критику, і наклеп на свою адресу, а опозиція за найменшої нагоди кричить про замовлення, брехню і тому подібне. Це вже навіть не відносно ситуації з паном Каспруком.
Сергій Куриляк
Скільки слідкую за Вишинським, ніколи не відчував, що ця людина дихає подвійними стандартами. Якраз за його міцну позицію його цікаво слухати і дивитися.
Сергій Лазарєв
Адміне! Якби ви мене не блокували на цьому сайті, я завжди оцінюю негативну ту провакативну брехню яку розповсюджуть ці немиті писаки! Знаєте, читаючи цих блоХерів я згадую предвиборчу кампанію по Чернівцям до ВРУ, пам'ятаєте скільки бруду та провакацій було розповсюджено в паперовому вигляді?
Святослав Вишинський
Правила мережі поширюються тільки на цей майданчик і тільки на зареєстрованих користувачів — позбавте нас від почесної місії займатись вселенським моралізаторством і вирішувати сторонні проблеми. Ми не суд і не вправі вирішувати, що є «наклепом», а що ні — модератори діють у межах Правил, які поширюються тільки на блогерів «ВКурсі».

P.S. Поки що Вас ніхто не блокував — Ви вільно коментуєте і висловлюєте свою незгоду в т.ч. з адміністрацією сайту.
Сергій Лазарєв
заблоковано оцінювання!
Олексій Пономаренко
Так треба вчитись себе гарно поводити в суспільстві, а не як ваші матами під міською радою верещати ;) І тоді до тебе потягнуться люди) А якщо ти вже усім тут по черзі погрожував, то що ж ти хотів?)
Святослав Вишинський
Підніметься рейтинг — повернуться додаткові можливості. Дописуйте в блог — це найшвидший шлях поновити рейтинг, отримавши позитивні голоси від користувачів.
Захар Подкидишев
Свят, в виде исключения верните Лазареву эту функцию. Пусть дитя тешится) А то оно начнёт реветь, битиься головкой об кроватку, и ломать игрушки подаренные Арсением Петровичем)))
Сергій Воронцов
Не зачет. Есть просто люди. А есть умные люди. И они сразу делают выводы. И больше их не делают. И выводы эти не про Каспрука.
Самая лучшая критика, это критика в рамках. Самая лучшая стратегия в 99 случаях из ста — вежливость.
Святослав Вишинський
На жаль, цього не розуміє більшість політично заангажованих авторів.
Сергій Лазарєв
На аватарці сам автор цієй безглуздої чорнухи підпирає нетверезий двері))) Бачу конкретна криза жанру у придворних писак клану Папієва-Михайлішена! А якщо серьозно, то чекайте бунту, такого бунту як почався в Турції, бунту де полетять каміння, і від народу не сховатись буде в кабінетах!!!
Олена Архіпова
Простите, я тут редко бываю, но прочитав ваш пост не удержалась и решила ответить… Бунта не будет: народ не настолько беден, чтоб не выдержать, но и не настолько богат, чтоб отвлечся от бытовых проблем:)))
Сергій Лазарєв
Это не простой народ, это предприниматели Калиновского рынка у которых забирают рабочие места, а это равносильно для них смерти, тут сработает инстинкт самовыживания!!!
Олексій Пономаренко
Робочі місця ніхто не забирає, і ви це добре знаєте, не займайтесь тут піаром. Контейнери належать комунальному підприємству. Є рішення сесії. Які ще запитання у вас? Тільки по суті, без переливання з пустого в порожнє і без демагогії.
Олена Архіпова
Не сработает или власть придумает как избежать трагедии:) в итоге побузят, пар выпустят и дальше все будет как раньше
Вадим Пелех
да. бракує ще нашим міським депутатам нардепівської широти душі. якби на місці Каспрука виявився ГенГенич, це відео уже мало би сторищ переглядів. а так, у підсумку — як і ситуація з «покупкою прапороносців» — суцільний провтик. рийте ще! як сказав би у цій ситуації дядя Гена: «пішов ти на х… со своїм телеканалом!» (с)
писи. можете викреслювати. можете взагалі забанити))
Святослав Вишинський
Опозиція пишається такими депутатами?
Людмила Макаренко
Бунт, каміння, гасла… здається панове опозиціонери повторюються. В черговий раз використовують людей, провокують їх на мітинги, а самі ховаються за їх спинами, та піарять свої персони гучними гаслами перед телекамерами. Схожа ситуація була, коли ті ж самі народні обранці привели до міської ради працівників кінотеатру «Чернівці», запевнивши людей, що міська влада хоче залишити їх без роботи… дежавю…
Сергій Лазарєв
Коли вітер принесе на Україну революційні настрої з Анкари наприклад, за яким спинами будети ви ховатися шановна пані?
Захар Подкидишев
О чём вы шепчете господин Лазарев. Вы и ваши партийные боссы даже банальный митинг нормально организовать не можете. Какая уж тут революция…
Людмила Макаренко
Сергію, невже ви дійсно щиро вірите в те, що революція може щось змінити, ми всі дорослі, розумні та освідченні люди. Як показує сумний досвід історії — жодна революція не була створена саме народом і для народу, це відмивання коштів іноземних інвесторів. Гроші та революція йдуть рука об руку. Вони потрібні для того, щоб захопити владу, а влада потрібна, щоб захопити гроші. І де тут інтереси народу. Люди це лише інструмент, який використовують… саме це робить нинішня опозиція
Святослав Вишинський
Не слід плутати революцію і суб'єктів революції.
Захар Подкидишев
Меня терзают смутные сомнение, что на этом видео госпожа Козлова, тоже слегка не в адеквате…
Сергій Лазарєв
Захар, кто б говорил!) Я тебя не разу трезвым в жизни не видел…
Олена Архіпова
Сергей, вот честное слово вы мне симпатичны… Но увы спешу вас огорчить: Захар бывает трезв!
Віталій Запаранюк
Ага, и тогда он страшен в своем праведном, революционном гневе)))
Людмила Макаренко
перехід на особистості свідчить тільки про те, що опонент не має інших вагомих аргументів. А народний депутат не має права під шофе приходити на зустріч з людьми…
коментар було видалено
Святослав Вишинський
Коментар видалено за порушення норм етичного спілкування в мережі «ВКурсі». Це друге попередження для Андрія Малиновського.
Людмила Макаренко
Ще раз переглянула відео, зацікавив останній кадр… Олексій Павлович дає останні настанови придворним оспівувачам, чи мені здалося )))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте