По 50 за мітинг і до школи не підемо

Правду кажуть — любить у нас народ опозицію))) Але якось задешево. Дві години мокнути під дощем за якихось 50-100 гривень на руки.
Теза про жлобство опозиції в черговий раз підтверджується.
Тому мабуть і не приймали фронтовики участь у благодійному аукціоні на підтримку важкохворих дітей, бо треба було грошенят на «палких» мітингувальників поназбирати.
Бо за спасибі минулої суботи на Центральну площу навряд чи би вийшло більше 500 людей.






17 коментарів

Олексій Пономаренко
Маладьож бере приклад зі своїх лідерів Москаля-грози провокаторів і Яценюка-морковного збоченця і спілкується мовою своїх вождів.
Відзвонювались Бурбаку, переживає мабуть, щоб розрахувались, щоб в пресу не пожалілись ображені мітингувальники)
Оксанка Білек
Примітивно. Чоловік роздає гроші на камеру, щоб всі бачили)) Цікаво скільки Партія Регіонів платить за такі сценки?!
Ярослава Максимюк
Шановний авторе, а де інфа, скільки за мітинги платить ПР? Та не за спасибі — більшість вивела на площу навіть не любов до опозиції, а ненависть до влади і такого життя!
Віталій Запаранюк
А до чого тут ПР? Є конкретне відео, яке підтверджує, що на мітинг опозиції в суботу хтось прийшов за покликом серця, а хтось за покликом кишені.
А ПР платить своїм мітингувальникам — це зрозуміло. От тільки мова зараз не про них, а про нашу чесну апазіцію.
Пані Параска
ПО-ПЕРШЕ НЕ ЗАБУВАЙ ЩО ЦЕ ГАЛІМИЙ МОНТАЖ!!!
ПО-ДРУГЕ ЦЕЙ МОНТАЖ ПРОПЛАЧЕНИЙ ТОБІ ПР!!!
Я ТАК БАЧУ ЩО ТИ ЩЕ ТОЙ ПРОДАЖНИЙ ПАЦАН
ВИДНО ДУЖЕ ЯСНО ХТО КОМУ ЗАПЛАТИВ!
РАНО ЧИ ПІЗНО ПРИЙДЕТЬСЯ ЗА ВСЕ ВІДПОВІДАТИ!!!
Святослав Вишинський
Не варто писати великими літерами, аби Вас краще розуміли. І утримайтесь від безпідставних обвинувачень. У мережі ВКурсі.ком цей «вконтактівський» стиль не в пошані. Це хибний шлях, покайтесь.
Пані Параска
Добре, якщо на те пішло то це відео яке явно є брехливе також є безпідставне обвинувачення! Не гарно виставляти не правдиве відео у високо інтелектуальну мережу Вкурсі.ком, це просто вас принижує. І покаятись має та людина яка це відео зробила.
Святослав Вишинський
Це особиста думка автора — вона може бути помилковою. Право публікувати інформацію і висловлювати свою точку зору в мережі ВКурсі.ком має кожен зареєстрований блогер — у рамках правил.

P.S. Не виключаю, що відео-запис інсценований.
Михайло Шморгун
Я раза 4 передивився відео і нічого сутнісно не зрозумів. Ви знаєте, я мягко кажучи, не прихильник фронту змін і «батьківщини», але в даному конкретному випадку — нічого особливого не сталося, просто маніпуляція і все… + я спілкувався з партійцями у деяких районах — так за участь у мітингу не платили, допомагали в організації проїзду…
П.С. Вишинський канєшно жжот)))
Віталій Запаранюк
Мишко, вибач, але кращого не знайшов. А власне сама тема була навіяна особистими враженнями від імпрези, статті Льоши про накручування цифирок та головне, як завше, замозакохано-пихатим інтерфейсом п.Яценюка)
Ярослав Левицький
ну нормальна така провокація))) роздавання грошей на камеру і такий чистий звук записаний коли хлопці в зеленому домовляються, так ніби з мікрофоном біля рота хлопці стояли))) любительська камера з такої відстані не запише так чисто звук:) і мені здається нормальним платити якісь гроші людям, які стояли обвішані символікою партій та тримали прапори, вони були ходячою рекламою, а за рекламу треба платити, вони ж були на роботі))
Святослав Вишинський
До речі, це правильна ремарка: чому би політичним силам офіційно не оплачувати роботу частини активу — на професійній основі? Відкрито і не приховувати цього, адже навіть ідейні люди витрачають свій особистий час на подібні акції, поїздки тощо. Це зняло би масу питань.
Оксанка Білек
Святослав, абсолютно не платили. Про відео можна багато чого сказати, зазначу лиш одне — ви не думали що йшлося не про оплату мітингу, а про зовсім посторонні речі, які під правильним соусом виглядають так, як треба автору?
Віталій Запаранюк
Повірте, пані, якби автор не чув про факт оплати, особисто перебуваючи на мітингу, він би цієї теми не піднімав. А відео то аргумент, щоб не бути звинуваченим у голослівлі.
Пані Параска
Чути десь там про факт оплати не дає дозволу самовільно так змонтовувати брехливе відео і виставляти!!! Спробуй зняти чесне відео, а потім казати чув і бачив! Будь-ласка виставляйте не змонтоване відео про факт оплати і тіштесь хоча у вас такого нема. Бо крім брехні я бачу ви нічого не можете написати!
Оксанка Білек
Це Ви правильно зробили. Реагувати потрібно, але відео підвело (зі свого боку скажу, що гроші нікому не давали, у Фронт Змін точно!).
Михайло Шморгун
Бен, ти молодець! Два поста і такий ажіотаж))) Думаю наявність таких відео повинне стати кроком не до мочіння опонентів, а до певного, нового рівня чистоплотності, який не характерний для жодної портії (без різниці опозиція чи влада...)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте